Încă în topul datornicilor

primaria Lupeni Administraţia locală de la Lupeni încă se confruntă cu probleme financiare. În continuare, administraţia locală din vestul Văii Jiului figurează cu arierate mai mari de 90 de zile la bugetul consolidat. Primăria Lupeni ocupă poziţia a treia în topul autorităţilor locale datornice. Datoria unităţii administrative este de 23.940.000 de lei.
Acum două luni, arieratele Primăriei Lupeni au scăzut cu peste 17 milioane de lei. Raportările Ministerului de Finanţe arată că arieratele administraţiei locale din Lupeni s-au redus cu peste 17 milioane de lei în luna septembrie, faţă de luna august. Astfel, municipalitatea din vestul Văii Jiului nu se mai află pe primul loc în ţară în ceea ce priveşte datoriile.
Astfel, Primăria de la Lupeni ocupă poziţia a treia în rândul localităţilor care figurează cu plati restante mai mari de 90 de zile înregistrate la nivelul bugetului general.  pimăria Lupeni a primit, printr-o Hotărâre a Guvernului, suma de 3,8 milioane de lei din fondul de rezervă a Guvernului. Podiumul datornicilor la bugetul consolidate al statului este ocupat de primăria Nalbant cu 41,02 milioane de lei, urmat de primăria Voineasa cu 35,59 de milioane de lei şi de primăria Lupeni cu 23,94 de milioane de lei.



« (Știre anterioară)
(Următoarea știre) »