Pentru copiii de la organizaţia “Salvaţi copiii” din Petrila, anul acesta Moş Nicolae a fost liberal

DSC_6756Puţini sunt, din păcate, oamenii politici care simt nevoia de a face acte de caritate doar din dorinţa de a face un bine, doar din nevoia de a-şi umple sufletele de fericire prin bucuria celor care au primit darul dat din suflet.

Din fericire, astfel de oameni, pentru care viaţa politică înseamnă mai mult decât disputele cu adversarii sau goana după voturi, se regăsesc în frumoasa echipă a PNL Petrila. Aici, oamenii par să se fi adunat sub stindardul galben-albastru al mişcării liberale după alte criterii decât cele care reprezintă astăzi clasa politică românească. La PNL Petrila, politica se face cu discernământ, cu raţiune, dar în multe momente de peste an, se face şi cu suflet, şi cu responsabilitate socială.

Încă o dovadă a acestei realităţi care marchează activitatea PNL Petrila s-a materializat de Moş Nicolae, ziua în care liberalii de la Petrila au fost alături de copiii de la Organizaţia “Salvaţi Copiii” din Petrila, cărora le-au oferit masa de pranz, cadouri (jucării şi dulciuri) şi împreună  au sărbătorit praznicul Sfântului Nicolae. Alături de echipa PNL din Petrila în frunte cu preşedintele Costel Avram,  s-au aflat şi scriitorii Florin Iaru, Ioan Lascu, Ioan Hirghiduş şi Marian Boboc.

“Nici un efort nu este prea mare atunci când ai posibilitatea să le faci unor copii o bucurie, mai ales când este vorba despre copii care nu au foarte multe momente de bucurie în viaţa lor de zi cu zi. Mă bucur că şi de Moş Nicolae noi am reuşit să facem acest lucru, nu din raţiuni politice, ci pur şi simplu pentru că suntem oameni care credem că e bine să faci bine, atunci când Dumnezeu îţi dă o astfeld e şansă”, a declarat Costel Avram, liderul liberalilor din Petrila.DSC_6677

 



« (Știre anterioară)