70 din peste 300

Doar 70 de persoane au depus cerere pentru a beneficia de tichete sociale din partea Primăriei Petroşani. Administraţia locală de la Petroşani va redistribui tichetele sociale achiziţionate cu ocazia sărbătorilor Pascale. Este vorba de tichetele care nu au fost ridicate la momentul aprilie. 300 de tichete sociale vor fi redistribuite pensionarilor cu venituri cuprinse între 400-500 de lei care nu beneficiază de alimente de la Uniunea Europeană.

“În jur de 70 de persoane au depus cereri la noi, acum avem un model tip aprobat prin hotărâre de consiliu, însoţit de actele care dovedesc că se încadrează în categoriea de beneficiari, noi mai avem diferenţa până la 319 carnete a câte 5 tichete şi îi aşteptăm pentru că după ce primim cererile completăm un tabel şi vor veni să le ridice. Noi am stabilit data de 15, dar atunci vom da la cei care şi-au depus cererile după care o să mai luăm. Trebuie să le dăm până la sfârşitul anului”,  a declarat Cristina Mraz, director executiv DLAS Petroşani.

Dacă pensionarii nu îşi vor revendica tichetele, atunci acestea vor fi retrimise furnizorului pentru ca municipalitatea să îşi recupereze banii.

“Dacă nu vin vom primi banii pe ele, dar ar fi păcat să le dăm furnizorului înapoi şi să primim din nou banii pe ele”,  a conchis sursa citată.

Pensionarii vor primi câte 5 tichete în valoare a 10 lei/tichet.