Tarife de călătorie modificate la vechiul telescaun

Telescaun vechi, tarife noi. În staţiunea montană Parâng sunt funcţionale două instalaţii pe cablu. Autorităţile locale de la Petroşani vor fi implementeze aici un sistem modern de ticketing, iar pentru asta trebuie să uniformizeze preţurile la cele două telescaune. Astfel, în cadrul unei şedinţe de consiliu local se vor modifica tarifele de utilizare a vechiului telescaun.

“Tarifele la vechiul telescaun vor fi aprobate în şedinţa de îndată şi vor fi aduse la cuantumul celor aprobate de consiliul local al municipiului Petroşani pentru noul telescaun TS3. este vorba de implementarea acelui sistem de ticketing şi atunci este normal să fie aceeaşi valoare pentru a putea fi folosită aceeaşi cartelă”,  a declarat Adrian Negoe, secretarul primăriei Petroşani.

Până acum, o călătorie dus-întors cu vechiul telescaun din Parâng costa 10 lei, iar odată cu aprobarea noilor tarife turiştii vor scoate din buzunar 15 lei. Noile tarife de utilizare a vechiului telescaun vor fi la fel cu cele pentru TS3 care a fost inaugurat sătămâna trecută. Astfel, o călătorie va costa 10 lei pentru adulţi şi 7 lei pentru copiii sub 12 ani. O călătorie dus-întors îi va costa pe adulţi 15 lei, iar pe copii 10 lei. Cei interesaţi pot face şi abonamente. Astfel, o jumătate de zi va costa 40 de lei pentru aduţi  şi 28 de lei pentru copii.

 

 



« (Știre anterioară)
(Următoarea știre) »