Valea Jiului petrece noaptea dintre ani la Băile Felix

strand-Baile-FelixÎn jur de 1000 de lei au scos locuitorii din Valea Jiului din buzunar  pentru petrecerea de Revelion. Pe o parte dintre locuitorii zonei noaptea dintre ani îi va prinde la piscină. Cea mai căutată destinaţie pentru petrecerea sărbătorilor de iarnă a  fost la Băile Felix.

“Pentru sarbatorile de iarna cea mai aleasa destinatie a fost statiunea balneoclimaterica Baile Felix.  Peste 90% din solicitarile pe care le-am avut au fost pentru aceasta locatie. Au mai fost si altfel  de solicitari pentru statiuni balneare gen Baile Herculane, Valea Oltului, Sovata. In ceeea ce priveste solicitarile externe acestea au fost mai putine pentru ca revelion ca acasa in Romania nu se face nici unde. Toata lumea stie ca revelioanele de la Paris, Roma, Londra sunt pana in jurul orelor 23-23.50, dupa care toata lumea iese afara in strada dar la noi se stie ca revelioanele tin pana dimineata”, a declarat Ioan Ceauşu, reprezentant agenţie de turism Petroşani.

Preţurile sunt acceptabile, cel mai puţin au plătit cei care şi-au rezervat locurile din timp.

“In medie pentru trei nopti de cazare de persoana, oamenii au scos din buzunare intre 550-650 de lei, pentru ca si pe aceste pachete au fost programe de inscriere din timp, programe de oferte standard, adica daca au fost achizitionate pana in data de 15 octombrie au fost mai ieftine cu 10-15% fata de oferta standard care a fost dupa aceasta perioada”,  a mai precizat sursa citată.

Locurile de cazare din ţară sunt ocupate în proporţie de 90%.

“La Baile Felix nu mai sunt locuri, in general si pe Valea Prahovei acolo unde preturile sunt cele mai mari, au fost valorificate in proportie de 90-92%. Pe alocuri doua, trei camere se mai gasesc pe Valea Oltului, la Baile Herculane in rest marea majoritate au fost ocupate”,  a mai subliniat reprezentantul agenţiei de turism.

Ofertele turistice de revelion includ şi masa festivă, dar şi alte surprize.

 

 



(Următoarea știre) »