Diplome pentru exemplul în viaţa de familie

petrosani nunta de aurEste pentru a patra oară în cursul acestui an când primarul Tiberiu Iacob Ridzi a invitat cuplurile „de aur” din comunitatea locală a municipiului Petroşani pentru a le răsplăti fidelitatea în viaţa de familie. Semn că, la Petroşani, căsnicia a fost pentru multe familii venerabile nu doar o piatră de încercare de-a lungul vieţii, ci un frumos destin.

Spre mulţumirea primarului din Petroşani, la ceremonia organizată astăzi la sediul Primăriei, o diplomă ceva mai specială a revenit familiei Victor şi Sofia Radu, care au adunat 60 de ani de convieţuire în familie.

Alte 11 familii au fost onorate de primarul Tiberiu Iacob Ridzi cu diplome de fidelitate, cuvinte frumoase, buchete de flori şi un mic dar de nuntă oferit de administraţia locală. Beneficiari au fost familiile: Ştefan şi Ecaterina Andrei, Iosif şi Ileana Călina, Traian şi Ileana Ciopei, Stan şi Maria Dinuţi, Maria şi Victor Drăghici, Petru şi Maria Fleţan, Lazăr şi Elena Goia, Constantin şi Elena Iacob, Atilla şi Marta Orban, Constantin şi Ecaterina Rusu, Nichita şi Eva Tulbureanu.

 



« (Știre anterioară)