Kandila şi Crăciunul vârstnicilor

IMG_20141217_100456 nouCrăciun pentru vârstnici. Asociaţia Umanitară Kandila împreună cu primăria municipiului Petroşani organizează la sfârşitul acestei săptămâni Crăciunul Vârstnicilor, eveniment aflat la ediţia cu numărul 10.

“Sambata organizam a X-a editie a Craciunului pentru varstnici si noutatea pentru anul acesta este ca acest eveniment este organizat in parteneriat si cu sprijinul primariei si consiliului local de la Petrosani. Ne asteptam la peste 100 de persoane sa vina sa ne viziteze. Ceea ce este frumos si ce-mi place la aceasta idee, incercam sa aducem impreuna atat varstnici cat si copii de la Centrul Cor Iesu. Sper ca si anul acesta sa fie frumos si sper ca vremea sa tina cu noi. Pe participanti nu ii costa nimic, toate costurile sunt suportate de Asociatia Kandila si de partenerii nostri primaria si consiliul local Petrosani”,  a declarat Kutasi Csaba, preşedintele Asociaţiei Umanitare Kandila.

Evenimentul va fi presărat cu momente artistice susţinute de grupuri de dans sportiv, ansamblul folcloric Bujorii Muntelui, dar şi mulţi alţi artişti.

 

 « (Știre anterioară)
(Următoarea știre) »