S-au bătut ca-n codru! Două grupuri de scandalagii au terorizat cadrele medicale de la Spitalul Petroşani

supTeroare la Spitalul de Urgenţă Petroşani, unde cadrele medicale au fost nevoite, în noaptea de joi spre vineri, să se baricadeze la propriu în spatel uşilor pentru a da îngrijiri medicale pacienţilor, după ce un grup de scandalagii a intrat cu săbiile în instituţia medicală.

Pacienţii au fost îngroziţi, iar medicii au sunat la 112 pentru a cere ajutorul poliţiştilor, temându-şse de ce e mai rău.

Totul a pornit joi seara, într-un bar din cartierul Aeroport din Petroşani, unde un bărbat de 35 de ani a spart cu pumnul un aparat de , supărat că nu a câştigat. Nu s-a răcorit, însă, iar la ielşirea din local a lovit un alt bărbat, care, plin de sânge, s-a dus la spital pentru îngrijiri medicale şi apoi a depus o plângere la Poliţia Municipiului Petroşani pentru comiterea infracțiunii de loviri și alte violențe. Victimei-a venit, însă, setea de răzbunare şi, împreună cu alţi doi  prieteni s-a dus acasă la agresor şi a promovat un scandal cât casa. Concubina acestuia a fost cea care a sunat la poliţie, după ce cearta a degenerat într-o bătaie ca în filme, unde fiecare l-a lovit pe celălalt cu ce a găsit. „În urma altercaţiei, şapte persoane au fost transportate la Spitalul de Urgență din Petroşani, unde l-au fost acordate de îngrijiri medicale, la faţa locului fiind prezenţi şi poliţiştii petroşăneni, care au aplanat conflictul dintre cele două grupuri recalcitrante. Toate persoanele implicate în scandal au fost identificate de poliţişti şi audiate, pe numele acestora fiind întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violare domiciliu, distrugere, loviri și alte violențe, precum și de tulburarea ordinii și liniștii publice”,a  declarat Bogdan Niţu, purtător de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Acesta a mai sous că, şa finalizarea cercetărilor, în funcţie de participaţia fiecăruia la comiterea faptelor, vor fi luate măsuri legale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroşani.



« (Știre anterioară)
(Următoarea știre) »