Crăciun zâmbitor

Organizaţia UDMR Lupeni a organizat, la sfârşitul săptămânii trecute, un eveniment dedicat sărbătorilor de iarnă. Evenimentul aflat la prima ediţie a avut loc în stradă, să poată participa toţi locuitorii urbei.

E Crăciunul şi dacă e Crăciun dorim să fie sărbătoarea tuturor lupenenilor şi cu aprobarea primăriei am încercat să facem un Crăciun ad-hoc. Este ediţia 0, ceva ”, a declarat David Benedekfi, preşedinte UDMR Lupeni.

În cadrul acţiunii au fost servite bucate gătite de cei de la organizaţie. Participanţii au fost ademeniţi cu langoşi, biscuţi de casă, ceai şi vin fiert. Organizatorii ne spun ce vor face cu banii.

“Bănuţii strânşi o să îndreptaţi către Asociaţia de Femei care înainte şi după Crăciun organizează activităţi sub egida Crăciun Zâmbitor. Activităţile sunt cu copii, pentru copii şi din aceşti bani vom finanţa aceste activităţi. În mare parte, deocamdată fiind un program mai micuţ, este pentru copiii de la secţia maghiară din Lupeni, darn e dorim din tot sufletul să extindem aceste activităţi pentru toţi doritorii”, a declarat Amalia Antal.

Evenimentul s-a aflat la prima ediţie, iar zeci de lupeneni au răspuns prezent la invitaţia organizatorilor. În cadrul acţiunii a avut loc şi un spectacol de colinde.



« (Știre anterioară)