Plan nerealist

DSC07152Planul de eficientizare întocmit de conducerea Complexului Energetic este unul nerealist, cel puţin asta spun sindicaliştii. În cele peste 70 de pagini, nu se regăsesc anumie măsuri concrete în ceea ce priveşte eficientizarea acestui mamut. 

„Tot programul de eficientizare pe care l-au propus cei din conducerea Complexului nu are în nicio pagină o soluţie serioasă nici în ceea ce priveşte finanţarea ideilor, proiectelor pe care aceştia le expun şi nici în ceea ce priveşte termenele de implementare ale acestora. Din punctul meu de vedere este un program care nu se va putea pune în practică niciodată. Este un program neserios care nu reprezintă decât o amăgire şi mai marchează încă ceva realizat cu ghilimele la solicitarea domnului ministrul. Nu este un program care să poată să fie pus în practică”, a declarat Petre Nica, preşedintele Sindicatului Muntele.

Printre măsurile creionate de conducerea Complexului Energetic Hunedoara se numără producerea energiei electrice pe bază de apă sau pe bază de deşeuri menajere.

 



(Următoarea știre) »