Regrete, dar şi satisfacţii

paducelAnul 2014 este pe cale să se încheie, iar autorităţile locale trag linie pentru a face bilanţul. La Petrila, Ilie Păducel, are un singur regret şi anume acela că nu s-au făcut suficiente angajări la unitatea minieră din localitate.

S-au făcut multe lucruri şi în anul 2014, că nu s-a făcut cât trebuia şi acest lucru este adevărat, dar cel mai mare regret pentru anul 2014 este faptul că nu au fost angajaţi la mina Lonea atîţia tineri cât a promis conducerea ministerului la început de an, când am fost la ministerul Energergiei m-au asigurat că cel puţin 100 de tineri vor fi angajaţi, dar au angajat în jur de 40 de tineri. Este total insuficient şi nu s-a dat nici pe departe atenţia cuvenită acestei unităţi miniere atât pe linie de aprovizionare cât şi pe linie de realizările care trebuiau să se obţină”, a declarat Ilie Păducel, primarul oraşului Petrila.

Edilul are însă şi satisfacţii. Acest an a fost unul fructuos cu multe realizări. 

„Cea mai mare realizare este faptul că am reuşit şi în acest an să continuăm proiectul integrat de asfaltare şi modernizare de străzi, am reuşit să reabilităm şi suntem pe final la partea de consurucţii a ambulatoriului şi tot ca satisfacţie am reuşit să fim la zi cu plata tuturor ajutoarelor sociale, a salariilor şi indemnizaţiilor însoţitorilor persoanelor cu handicap care sutn în număr destul de mare şi a celorlalte ajutoare financiare şi băneşti care sunt date conform legii pentru cetăţenii din oraşul Petrila. De asemenea suntem cu plata la zi a tuturor utilităţilor şi anul 2014 este al doilea an consecutiv pe care îl vom încheia fără datorii”, a conchis edilul.

Tot în această perioadă edilii locali îşi fac planurile pentru noul an care stă să înceapă.



« (Știre anterioară)