Jurnalişti ai Văii Jiului chemaţi să selecteze viitorul consilier al senatorului Vochiţoiu

vochitoiuSenatorul UNPR de Valea Jiului, Haralamabie Vochiţoiu a decis să apeleze la sprijinul unor cunoscuţi jurnalişti din Valea Jiului pentru a selecta candidatul potrivit pentru funcţia de consilier pentru cabinetul său parlamentar de la Petroşani. Astfel, directorul cotidianului “Gazeta de Dimineaţă” – Ramona Roşulescu; directorul cotidianului “Ziarul Văii Jiului” – Cătălin Docea şi directorului Grupului de presă “Exclusiv” – Tiberiu Vinţan (redactorului şef al cotidianului electronic Avântul liber.Ro) vor face parte, alături de senatorul Haralambie Vochiţoiu şi consilierul juridic Gabriel Lungu din comisia de evaluare a candidaţilor care vor aplica pentru această funcţie.

Candidaţii interesaţi pot trimite un Curriculum vitae la adresa de e-mail hvochitoiu@yahoo.com până la data de 1 februarie a.c. Persoanele selectate vor fi contactate telefonic pentru a li se transmite tematica în vederea participării la interviul de angajare, la o dată ce va fi anunţată ulterior.

Condiţiile minime pentru participarea la concurs presupun:
– studii superioare de lungă durată;
– cunoştinţe limbă engleză;
– cunoştinţe de operare pe calculator;
– permis de conducere categoria B;
– disponibilitate la program flexibil;
De asemenea, candidaţilor li se cere să aibă un comportament etic, rafinat, distins, cu tact, atent şi politicos; să fie polivalenţi, repectiv să aibă cunoştinţe peste medie în diverse domenii; să aibă spirit organizatoric si aptitudini de coordonare, precum şi capacitate de sinteză şi analiză.



« (Știre anterioară)