Executaţi pentru neplată

tppUn petroşănean riscă să rămână fără apartament din cauza datoriilor pe care acesta le are către serviciul de termoficare din localitate. Cazul nu este unul singular. Sunt abonaţi ai căror restanţe sînt formate din cinci cifre. Aceştia au fost executaţi silit.

“Datoriile care sunt mai vechi şi unde sunt sume mai mari şi faptul că societatea este în insolventa, sînt acţionaţi în judecată pentru recuperarea sumelor respective. În acest moment prin intermediul executorului judecătoresc pe care îl avem se încearcă recuperarea sumelor, sunt şi sume foarte mari. Lumea trebuie să înţeleagă că trebuie să vină şi să îşi achite sumele pe care le datorează pentru că mai devreme sau mai tîrziu ele oricum vor fi recuperate”,  a declarat Ovidiu Munteanu, şef Termoficare SA Petroşani.

Se înregistrează un caz în care abonatului i se scoate casa la vînzare tocmai pentru faptul că nu a reuşit să îşi plătească datoriile.

“În acest moment am avut în zona Aeroport prin intermediul executorului un apartament care s-a scos la vînzare pentru recuperarea sumei de bani pe care persoana respectivă o datora, este în procedura de vînzare”,  a conchis Munteanu.

Societatea de termoficare din municipiul Petroşani se află în insolvenţă în momentul de faţă.