Ioan Danciu,arbitru in meciul cu viata

danciuIoan Danciu unul dintre cei mai cunoscuti arbitri romani si  figura emblematica a Vaii Jiului, in prezent se confrunta cu probleme grave de sanatate si a fost internat la Spitalul de Urgenta din Petrosani.
In 2013 pe cand activa inca la FC Vaslui a fost diagnosticat de medici cu probleme cardiace grave ,declansate pe fondul stresului,fumatului si a laptelui de vaca.
Orice tratament de care a avut nevoie in timp, a fost amanat mereu din cauza lipsei banilor.Acum se afla sub tratament cu antibiotic din cauza unei raceli foarte puternice,iar dupa refacere va trebui sa se supuna unei interventii chirurgicale care va costa pe putin 5.000 de euro,fostul arbitru avand nevoie de trei ‘’by-pass-uri’’.
Singurul regret al lui Ioan Danciu in aceste momente grele , este ca prietenii nu mai sunt chiar prieteni :„La viaţa mea am făcut mult bine şi toată lumea îmi era prietenă, dar acum nimeni nu mă mai caută, deşi aş avea nevoie de prietenii mei. Un singur om, un fost coleg din arbitraj, Vasile Popa de la Bistriţa, m-a sunat şi m-a întrebat dacă am nevoie de ceva, în rest nimeni nimic”.