Prefectul de Hunedoara nu crede în soluţiile Guvernului pentru CEH

vasilescu prefectLa nivel declarativ, prefectul judeţului Hunedoara, Sorin Vasilescu se arată drept un „fan” al Complexului Energetic Hunedoara şi nu ratează nici o ocazie de a spune că este intens preocupat de soluţiile de viabilizare a colosului economic hunedorean.
În mod surprinzător însă, Vasilescu se situează pe o poziţie totoal diferită cu cea a Guvernului pe care-l reprezintă, în ceea ce priveşte perspectivele CEH. Astfel, deşi Ministerul Energiei a făcut public faptul că una din soluţie pe care le întrevede pentru viitorul CEH este privatizarea acestuia, iar comisia de privatizare este condusă chiar de ministrul Energiei, prefectul de Huneodara declara, zilele trecute, la un post local de televiziune, că nu crede în soluţia privatizării CEH.
„Nu cred în soluţia privatizării la CEH”, a declarat, textual, prefectul Vasilescu.
În faţa unei astfel de situaţii, ne întrebăm şi noi, asemeni miilor de oameni preocupaţi de acest subiect: ori prefectul judeţului vrea să pună beţe-n roate Guvernului în problema CEH, ori a apucat-o pe drumul populismului în perspec tiva, cine ştie?, vreunei candidaturi surpriză.



« (Știre anterioară)