Campionatul Naţional de TAEKWONDO  – Petroşani 27 feb – 01 mar 2015

Un nou eveniment sportiv se va desfăşura la finele acestei săptămâni în Valea Jiului.

arte martialeMunicipiul Petroşani intră sub lupa pasionaţilor de arte marţiale prin evenimetul care va avea loc în localitate în perioada 27 februarie – 01 martie 2015.

Federaţia Română de Arte Marţiale a hotărât ca în acest an Campionatul Naţional de Taekwondo ITF să se desfăşoare la Petroşani. Evenimentul va avea loc în sala de sport a Colegiului Hermes Petroşani şi va debuta vineri 27 februarie începând cu orele 8:30.

Pentru realizarea acestui eveniment a fost  nevoie de implicarea unei întregi echipe, principalul artizan fiind  Ionuţ Lascău, antrenorul Clubului Sportiv Pantera Neagră din Petroşani.

Pasionaţi de sport în general şi de arte marţiale în mod special  luptătorii de la CS Pantera Neagră au obţinut de la înfiinţare până în prezent nu mai puţin de 11 medalii de aur, 17 medalii de argint si 26 de medalii de bronz, conform paginii oficiale a clubului, iar acum luptă pentru mândria Văii Jiului în competiţia pe care o organizează.

La finele săptămânii trecute Valea Jiului a mai fost gazda unui eveniment sportiv, de această data Petrila în calitate de gazda a Cupei Românei la Popice.

 

 



« (Știre anterioară)
(Următoarea știre) »