Cu drag pentru “bunici”. Un mărţişor special

azilBeneficiarii Centrului de Îngrijire şi Asistenţă Petrila au avut parte şi anul acesta de un  spectacol dedicat lor, cu ocazia sărbătorilor primăverii.

Organizat ca în fiecare an de ziua mărţişorului, evenimentul a fost unul încărcat de emoţie şi căldură sufletească.

Prin actul lor artistic elevii Şcolii Gimnaziale nr 7 Petroşani, membri ai echipei Bioteam 7, coordonaţi de prof. Sîrb Cristina au sădit bucurie în sufletul bunicilor . Aceştia au dansat şi au recitat poezii. Poezii de primăvară şi poezii pentru bunici. Glasurile de copii au făcut ca centrul să fie asemeni unei case, plină de nepoţi. Pe de-o parte „bunicuţii” care stăteau şi ascultau înlăcrimaţi poeziile şi pe de altă parte copiii care cu voioşia specifică vârstei au luminat ochii bunicilor.

azil1În deschiderea evenimentului, gazda, Doru Codrea- şef Centru, a ţinut să mulţumească invitaţilor şi, aşa cum obişuieşte la fiecare eveniment organizat la cămin, i-a felicitat pe toţi cei născuţi în această perioadă.A fost cu adevărat un eveniment special. Dragostea bunicilor pentru nepoţi depăşeşte orice limită, iar evenimetul de la Căminul de Bătrâni a fost o declaraţie de dragoste reciprocă.

. “Acesta a fost unul din grupurile de colindatori pe care i-am gazduit in Decembrie trecut. Astăzi, au venit cu un program artistic bogat, cu o atitudine specifică vârstei, cu zâmbet şi voie bună. Bunicuţii şi beneficiarii CIA Petrila, au avut parte pentru aproape 2 ore de un spectacol de poezie şi dans, mulţi dintre beneficiari implicându-se în momentele copiilor. Foarte emoţionante au fost momentele petrecute de copii şi bunicuţi în discuţii libere, unul la unu, ca într-o adevarată familie. Tinerii artişti şi ecologisti au confecţionat mărţişoare pe care le-au oferit doamnelor şi ne-au promis ca vor reveni. Le mulţumim şi le urăm succes în activitatea şcolară, mulţi dintre ei participanţi la olimpiada judeţeană la diverse discipline, Biologie, Lb. Română, Fizică, copii cu preocupări deosebite ghidaţi de coordonatori demni de toată lauda! “ a declarat Doru Codrea. 

La finalul evenimentului, tinerii au împărţit bunicuţilor mărţisoare făcute de mâna lor, iar cu acest gest au marcat începutul primăverii în inimile tuturor.

Datorită implicării unei echipe de profesionişti şi a celor dornici să vadă oameni fericiţi, Doru Codrea împreună cu echipa sa a reuşit sa demostreze în fiecare an, că cei ajunşi la căminul de bătrâni nu sunt uitaţi, nu sunt singuri ci împreună formează o mare familie.