Abilitatea învinge dizabilitatea !

prpurbis2O inedită expoziţie de felciitări şi tablouri realizate din hârtie de către elevii claselor speciale de învăţământ de la Școala I.G.Duca a fost vernisată astăzi la casa de cultură a Studenţilor din Petroşani. Evenimentul este realizat în cadrul unui fericit parteneriat dintre Școala I.G.Duca, Asociația Casa Pro Urbis și Casa de Cultură a Studenților.

prpurbis3La vernisajul de astăzi a participat şi primarul municipiului Petroşani, Tiberiu Iacob Ridzi. „Am participat astăzi cu multă bucurie la vernisajul acestei expoziții. Dincolo de frumuseţe şi inventivitate, cred că mult mai important este faptul că toate obiectele realizate cu atât de multă dragoste, creativitate și bucurie de către acești copii, pot deveni ale fiecăruia dintre noi. Sunt crâmpeie de bucurie pentru primăvara noastră a tuturor. Am ales și am cumpărat și eu pentru fiica noastră Maria, un tablou cu personajul cel mai celebru din desenele animate: Mickey Mouse. Felicit toți copiii și le mulțumesc pentru modul minunat în care s-au dăruit prin această expoziție și le doresc să revină oricât de des să ne bucure sufletele cu creațiile lor. Felicit de asemenea profesorii care îi călăuzesc către astfel de activități dătătoare de optimism și bucurie”, a declarat Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petroşani.

prpurbis1Expoziţia, care deschide calendarul activităţilor din acest an ale Asociaţiei Casa Pro Urbis rămâne deschisă publicului până la data de 10 martie.



« (Știre anterioară)