Jandarmii la datorie

In decursul zilei de ieri, 02 martie 2015, jandarmii care acţionează, în sistem integrat, pentru menţinerea climatului de ordine şi siguranţă publică în zona instituţiilor de învăţământ preuniversitar din municipiul Lupeni, au depistat 7 persoane care  se fac vinovate de săvârşirea unor fapte contravenţionale.

JandarmeriaAstfel, şapte elevi, care se aflau în timpul orelor de curs, tulburau liniştea şi ordinea publică prin larmă într-un cartier de locuinţe din vecinătatea unităţii de învăţământ, fiind sancţionate de jandarmi cu avertisment scris.

Totodată, jandarmii i-au condus pe tineri la şcoala şi au sesizat conducerea instituţiei de învățământ cu privire la faptele săvârşite de aceştia.

Reamintim că jandarmii acţionează în zona instituţiilor de învăţământ pentru a preveni producerea faptelor de natură să afecteze siguranţa şi liniştea elevilor, cadrelor didactice sau a procesului educativ şi sunt pregătiţi să intervină în timp operativ în urma sesizărilor la numărul unic de urgenţă 112.

Sursa:Inspectoratul de Jandarmi Judeţean „Decebal” Hunedoara