Poliţiştii au confiscat detectorul de metale deţinut ilegal de un hunedorean

metal-detector1Un bărbat din comuna Certeju de Sus este anchetat penal pentru deţinerea şi punerea în vânzare a unui detector de metale.
Poliţiştii au confiscat detectorul de metale pe care un bărbat din comuna Certeju de Sus a încercat să îl pună în vânzare, pe Internet.
„Poliţiştii s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că un hunedorenaul deţinea, fără autorizaţia prevăzută de lege, un detector de metale, pe care îl oferea spre vânzare pe diferite site-uri comerciale, cu preţul de 80 de euro. Poliţiştii au dispus ridicarea în vederea confiscării a detectorului de metale, iar în cauză se efectuează cercetări pentru infracţiunea de tentativă de comercializare a detectorului de metale, deţinut fără autorizaţia prevăzută de lege”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.
Pentru a deţine legal un detector de metale, proprietarii acestuia trebuie mai întâi să se autorizeze, primul pas în acest sens fiind înregistrarea în baza de date a Poliţiei.



« (Știre anterioară)
(Următoarea știre) »