De ce nu vrea un fost mare sef sa se lase dus la pensie ?

Un fost conducator al celei mai mari entitati economice din judetul Hunedoara, nu se lasa, sub nici o forma, dus la pensie.

Desi indeplineste toate criteriile legale, necesare si obligatorii pentru a parasi definitiv sistemul economic pe care l-a condus spre dezastru, fostul mare sef face pe dracu-n patru sa mai stea la serviciu. Asta insa nu pentru ca i-ar fi draga munca, cum ati putea crede, ci pur si simplu pentru ca s-a invatat la… incasat salarii nesimtite si alte „venituri in completare”.

Se spune ca, odata cu schimbarea sa din functie si perspectiva de a fi „ajutat” sa se pensioneze, omul nostru s-a imbolnavit subit si se afla intr-un, de altfel, suspect concediu medical. Mai mult decat atat, chiar daca de la Serviciul Personal al firmei i s-a tot solicitat „cartea de munca” pentru a-i fi constatate conditiile de pensionare, fostul sef nu vrea cu nici un chip sa raspunda solicitarilor, in speranta ca ascunzand ceea ce e real, isi va putea prelungi sederea intr-o functie aducatoare de venituri.