Inter Petrila – CNS Cetate Deva 0-1

a1   Într-o zi de primăvară numai bună pentru fotbal Inter Petrila a primit, pe teren propriu, vizita celor de la CNS Cetate Deva, echipă aflată pe primul loc în campionatul judeţean de fotbal.

În debutul partidei spectatorii, afaţi în număr destul de mare în tribune, au găsit două echipe energice, dornice să-şi impună propriul stil de joc.

Odată cu trecerea timpului ne-am fi aşteptat ca diferenţa din clasament între cele două echipe să se vadă şi pe teren însă, echipa gazdă s-a ridicat la nivelul echipei oaspete, care aşa cum spuneam este liderul seriei.

a2Jucătorii au oferit publicului un spectacol fotbalistic plin de emoţii cu ocazii la ambele porţi, arătând ca două echipe care se cunosc.

În finalul meciului devenii s-au impus cu scorul de 1 la 0 după un gol marcat din lovitură liberă de la aproximativ 25 – 30 de metri de purtătorul tricoului cu numărul 9, Nicolae Cărăvan „Luţu”.

A fost un meci bun în care am arătat că putem ţine piept oricui. Ştiam ce echipă avem în faţă, iar la cum a decurs meciul, un rezultat de egalitate ar fi fost echitabil. Am pierdut meciul, însă am câştigat ceva mai important, am câştigat o echipă unită care dă tot ce are mai bun pe teren” a declarat Adi Câmpean, căpitanul petrilenilor.