A început Festivalul naţional de umor Liviu Oros, în Deva

Timp de trei zile, începând de astăzi, hunedorenii sunt invitaţi la “Festivalul naţional de umor Liviu Oros”, organizat în Deva, în memoria umoristului hunedorean Liviu Oros.

swdEvenimentul are loc la Centrul Cultural “Drăgan Muntean” din Deva şi va debuta astăzi, de la 19, cu piesa de comedie “Părinţi teribili”, de Jean Cocteau.

Miercuri, de la ora 10:00, copiii sunt invitaţi în sala de spectacole a Centrului Cultural Drăgan Muntean, la reprezentaţia Teatrului Gong din Sibiu. De la ora 19:30, hunedorenii sunt aşteptaţi la concertul de rock „A fost un joc”, susţinut de Riff.

Joi, de la ora 13:00, Centrul Cultural „Drăgan Muntean” găzduieşte întâlnirea publicului cu scriitorii Cornel Udrea, Gavril Moisa şi Dumitru Hurubă, iar trei ore mai târziu va începe Salonul internaţional de umor grafic HumoDeva. Hunedorenii au ocazia să se întoarcă acasă de la eveniment cu portretele realizate „la minut” de graficianul Gabriel Rus.

Festivalul de Umor se află la ediţia XV şi este organizat de Centrul Cultural „Drăgan Muntean” Deva, Primăria Deva şi Asociaţia „Liviu Oros”.