Expoziţie de maşini de epocă organizată în Deva cu ocazia Zilei Poliţiei

download (4)   Hunedorenii sunt invitaţi miercuri, 25 martie, să viziteze o expoziţie inedită de maşini de epocă, organizată cu ocazia Zilei Poliţiei Române. Evenimentul are loc în Piaţa Unirii din Deva şi face parte din programul de acţiuni dedicat sărbătorii.

Ziua Poliţiei Române va fi sărbătorită de poliţiştii hunedoreni printr-o serie de evenimente care vor avea loc în Piaţa Unirii din municipiul Deva. „Miercuri, de la ora 12.00, hunedorenii sunt invitaţi la prezentarea autospecialelor de poliţie (laborator criminalistic, poliţie rutieră, Serviciul pentru Acţiuni Speciale) şi la expoziţia de maşini de epocă a comisarului şef Zaharie Ovidiu, de la Poliţia Petrila. Va fi prezentată oferta educaţională a Ministerului Afacerilor Interne, vor avea loc exerciţii cu câinii de serviciu ai Poliţiei şi o acţiune a poliţiştilor Serviciului Acţiuni Speciale, care vor intercepta un autoturism suspect”, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Hunedoara.

IPJ Hunedoara va organiza mâine şi o festivitate prin care vor fi premiaţi cei mai buni poliţişti în anul 2014 şi vor fi anunţate avansările în grad.