Nu mai vine la Petroşani. Contractul cu celebra Paula Iacob a fost denunţat unilateral

images   Cei doi inculpaţi din dosarul exploziei de la Mina Uricani din 2011 care erau reprezentaţi în instanţă de Paula Iacob şi asistentul acesteia, Daniel Ionaşcu, au alţi apărători.

Din cauză că au lipsit de la mai multe termene, din diverse motive, chiar şi judecătorul de caz a propus înlocuirea lor cu avocaţi din oficiu pentru inculpaţii care erau reprezentaţi de Paula Iacob şi Daniel Ionaşcu, respectiv Aurelian Ciucă și Florin Moga. Nu a mai fost nevoie, însă, ca decizia să o ia instanţa, pentru că unul dintre clienţii celebrilor avocaţi a anunţat la începutul procesului că au denunţat unilateral contractul de reprezentare încheiat cu Cabinetul de avocatură Paula Iacob.Noii apărători ai celor doi au decis continuarea judecăţii cauzei, chiar dacă nu au avut mult timp pentru studierea dosarului.

În dosarul accidentului de muncă de la Mina Uricani din 5 februarie 2011 – soldat cu moartea a cinci electricieni – au fost trimişi în judecată patru foşti şefi ai Exploatării Miniere. Este vorba despre  Dragoş Aurelian Ciucă, Claudiu Lucian Butari, Nicuşor Florin Moga şi Florinel Moldovan, acuzaţi de procurori de ucidere din culpă. Dosarul a ajuns pe rolul instanţei de la Petroşani în data de 20 martie 2012, iar acum, după mai multe termene, se află încă la faza probatoriului. De asemena, în cauză a fost acceptată şi efectuarea unei noi expertize, inclusiv în domeniul electromecanic maşini şi echipamente miniere.