Cum a ajuns o fata de la tara in elita mondiala a modei. Stralucitoarea Elena Baguci, prima românca din Vogue

646x4042-300x188Ironizată în copilărie pentru alura sa, îmbrăcată în haine sărăcăcioase din cauza traiului modest, Elena Baguci a demonstrat unei lumi întregi că nu contează de unde provii. Originară din comuna Chirnogi, judeţul Călăraşi, tânăra, ambiţioasă şi bine educată, s-a stilat în câţiva ani şi a strălucit pe cele mai pretenţioase podiumuri de modă.

Un casting organizat de agenţia de modeling MRA i-a deschis uşile succesului. La 14 ani a făcut furori la Milano, la 17 ani a cucerit Europa, iar de câţiva ani trăieşte la New York, într-un apartament situat în apropiere de Madisson Square Garden.

“Cel mai des merg în Cipriani, cel mai bun restaurant din New York, care are un “private club” unde se adună lumea bună. Nu trebuie să faci niciun demers ca să obţii un card de acces, te selectează ei… te lasă sau nu să intri”, povestea Elena Băguci revistei “Tabu”, anunta adevarul.ro

Chiar într-unul dintre interviurile acordate a mărturisit că îi este dor de locurile natale şi că se simte singură.

“Plâng des pentru că mă simt singură. Aş vrea să fiu acasă. Sunt departe şi nu sunt niciodată acolo când se întâmplă lucruri. Am două vieţi. Sunt momente în care plâng în hohote, dar nu aş putea să mă mai întorc la viaţa mea de dinainte.”

A fost coperta următoarelor reviste: Grecia: ‘Harper’s Bazaar’; ‘Elle’ -iulie 2013 Italia: ‘Grazia’  – octombrie 2004 Portugalia: ‘Elle’ – august 2013 Rusia: ‘Vogue’ – martie 2006 Spania: ‘Telva’ – mai 2006; ‘Vogue’ – iulie 2007; ‘Elle’ – octombrie 2012 US: ‘Dallas’ – mai 2011; ‘DC’ – mai 2011

https://romani-buni.info/



« (Știre anterioară)