Cum s-a lucrat la ştrandul de două milioane de euro din Hunedoara

download (3)   Primăria Hunedoara prezintă pe pagina de Facebook a instituţiei progresele care au fost făcute pe şantierul noului ştrand al Hunedoarei. Lucrările la ştrand, finanţate din fonduri de la bugetul local, au o valoare de peste şapte milioane de lei, fără TVA.

Proiectul noului ştrand a demarat în luna iunie a anului trecut, pe un fost teren viran din incinta Stadionului Michael Klein. Până în vară, investiţia va fi finalizată, informau anul trecut reprezentanţii Primăriei Hunedoara. Ştrandul din Hunedoara este construitde Acomin în imediata apropiere a Bazinului de Înot, pe o suprafaţă de aproape 9.000 de metri pătraţi. Va avea o capacitate de circa 450 de persoane, un bazin de peste 2.100 de metri pătraţi şi un bazin pentru copii de download (4)108 metri pătraţi, la care se adaugă terenuri de agrement. Ştrandul va mai fi dotat cu o instalaţie de produs valuri, a cărei valoare de achiziţie este estimată la 130.000 de euro.

Finanţarea proiectului va fi suportată de la bugetul local al municipiului Hunedoara, în urma unui credit bancar accesat de download (5)download (6)administraţia locală.