HUNEDOREAN RĂNIT ÎN URMA UNEI EXPLOZII

download (21)   Un bărbat în vârstă de 34 de ani din municipiul Hunedoara a fost transferat de urgență la secția de Arși a Spitalului Județean de Urgență Deva, după ce o butelie a explodat în baraca în care acesta se afla, situată pe strada Lătureni din localitate. În urma nefericitului eveniment, hunedoreanul s-a ales cu arsuri la nivelul feței și a membrelor superioare. Un localnic aflat la fața locului a anunțat imediat echipele de intervenție prin numărul unic de urgență 112.

” Am auzit zgomot, l-am și văzut, era căzut, și a strigat! A ieșit singur afară. Era semi-conștient. Dacă nu-l vedeam era sigur mort.”

Pompierii au stins imediat incendiul izbucnit pe o suprafață de aproximativ 6 metrii pătrați. Baraca în care a explodat butelia era din metal, iar pe interior era căptușită cu material lemnos.

”Am avut un apel pe 112 despre o posibilă explozie, am ajuns la fața locului și am constatat că există și o persoană rănită. Probabil explozia s-a produs de la o acumulare de gaze, având în vedere că la fața locului s-a găsit și o butelie, dar poate fi vorba și de un sistem de iluminat improvizat”. a declarat maiorul OVIDIU OPREAN, comandant Detașamentul de Pompieri Deva.

Polițiștii au demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate cauza producerii exploziei.