Inter Petrila – Hercules Lupeni 2-1

   Pe un teren greu si o vreme care ne duce cu gândul la o zi de iarna târzie, stadionul din Petrila a găzduit meciul dintre echipele Inter Petrila şi vecina din vestul Văii Jiului, Hercules Lupeni.
Inter 1Prima repriză a fost una bună pentru ambele echipe. S-a jucat pe bune, iar spectacolul a fost pe măsură. Nici în tribună nu a fost altfel, suporterii fiind destul de numeroşi, în ciuda vremii nefavorabile.
La pauză scorul indica 2 – 0 pentru Inter Petrila după golurile marcate de Adi Dolha şi Andrei Bocu, iar Hercules părea că nu are forţă să întoarcă soarta meciului. Repriza a doua a fost, însă, dominată în întregime de echipa lupeneană, aceasta reuşind să reducă din handicap prin golul lui Brânduşe .
Până la finalul meciului, chiar dacă a atacat în permanenţă, Hercules Lupeni nu a reuşit să mai străpungă poarta gazdelor, iar fluierul de final aducea în contul celor de la Inter Petrila încă trei puncte, puncte muncite până în ultimul minut de joc, în faţa unui adversar puternic cu pretenţii la promovare. Astfel Inter Petrila s-a impus în faţa celor de la Hercules Lupeni cu scorul de 2 – 1.