Donaţie de Paşte din partea Asociaţiei „Grupul de prieteni”

grupul de prieteniAsociaţia „Grupul de Prieteni” şi tinerii din organizaţia TSD Petroşani, au adus zâmbetele pe chipurie unei familii din Colonia Petroşaniului, fericită că în acest an va avea un Paşte fericit.

Grupul de prieteni şi tinerii din TSD Petrosani au vizitat o familie cu un tată bolnav şi trei copii, mama fiindu-le arestată pentru un „furt al foamei”. Această familie a primit un ajutor constând în alimente şi bunuri de larg consum donate de tinerii social-democraţi şi de membri ai Grupului de prieteni de la Petroşani.

„De anul trecut când i-am mai vizitat, tatăl care îşi creşte singur cele 3 fete este acum mai bucuros deoarece nu mai lucră doar „cu ziua” ca să le asigure copiilor traiul de zi cu zi şi mimimul de alimente pentru pachetele lunare destinate soţiei, încarcerate în Penitenciarul din Cluj. El este acum angajat la un gater din Colonie şi este fericit că soţia lui mai are „puţin” şi vine acasă. Viaţa acestei familii este aboslut impresionantă şi mă bucur că am putut şi noi contribui cu ceva la ajutorarea acestor oameni”, a declarat Mariana Popa , membru al Grupului de prieteni de la Petroşani.

Din partea TSD la această acţiune a participat liderul organizaţiei, Lavinia Grigoriu, alături de alţi tineri, precum şi Mariana Popa şi Costel Postolache, din partrea Asociaţiei „Grupul de prieteni”.