Şocant. Cadavrul unei femei, găsit în Peştera Vacii

   Descoperire şocantă într-o peşteră din Munţii Şureanu, unde mai mulţi turişti au dat peste cadavrul unei femei. Poliţiştii încearcă să stabilească ce s-a întâmplat.

download (22) Cadavrul era într-o avansată stare de putrefacţie, iar poliţiştii au o misiune dificilă. Trebuie să stabilească cine este femeia şi de ce a murit.

Un bărbat este cel care a sunat la 112 şi le-a spus poliţiştilor că a găsit un cadavru, în zona Peştera Vacii, mai sus de Cheile Roşia. Oamenii legii s-au deplasat imediat la faţa locului şi au stabilit că este vorba despre o femeie în vârstă de aproximativ 40 – 45 ani, al cărei cadavru se afla în stare avansată de putrefacţie, la circa 10 metri de intrarea în peşteră.  „Femeia nu avea acte de identitate sau alte bunuri asupra sa, iar în continuare se fac cercetări pentru a se stabili identitatea acesteia, dacă a fost sau nu victima vreunei infracţiuni, sau împrejurările în care şi-a pierdut viaţa”, au declarat reprezentanţii IPJ Hunedoara.

Se conturează varianta unei CRIME în cazul cadavrului din Peşteră

Femeia găsită moartă în Peştera Vacii din Munţii Şureanu ar fi fost victima unei crime. Cel puţin înspre această ipoteză converg datele de până acum.

Victima, spun legiştii hunedoreni, prezenta mai multe lovituri în zona capului şi are şi urme de târâre. Din datele de până acum, este posibil să fi fost omorâtă în altă parte şi ulterior adusă în Peştera Vacii. O altă variantă de lucru a poliţiştilor este un posibil accident rutier, în urma căruia femeia să-şi fi pierdut viaţa, iar ulterior cadavrul să fi fost ascuns în peşteră. Femeia, în vârstă de 42 de ani, avea familie – mamă, tată şi chiar şi o soră – dar rudele nu au declarat dispariţia acesteia pentru că nu aveau o relaţie strânsă şi nu păstrau legătura.