Expoziţie.50 de reptile vii la muzeul din Deva

    În perioada 18 aprilie – 18 mai 2015, Muzeul Civilizaţiei Dacice şi Romane este gazda expoziţiei itinerante de reptile vii organizată de SC Gabonica SRL. Această expoziţie însumează peste 50 de exemplare de reptile şi nevertrebate de pe diferite continente: Africa, Asia, Australia, America şi Europa.

images (8) Printre cele mai interesante specii expuse se numără pitonul albinos din Birmania, şerpi regali din America, cobre din Indonezia, pitoni din India, şopârle Gecko din Indonezia, şerpi cu clopoţei şi alte specii, pitonul reticulat din Sud-Estul Asiei, toate fiind specii crescute în captivitate. Vedeta expoziţiei este crocodilul pitic Pepino, originar din Vestul Africii, care face parte din cea mai mică specie de crocodili din lume.

În cadrul expoziţiei se pot organiza lecţii de biologie pentru toate categoriile de vizitatori, sub directa îndrumare a organizatorilor.

Această expoziţie este o oportunitate pentru publicul vizitator de a descoperi lumea animalelor, unele dintre speciile de reptile fiind pe cale de dispariţie sau extrem de rare.

Expoziţia poate fi vizitată de marţi până duminică între orele 10,00-20,00.



(Următoarea știre) »