În Valea Jiului, PPDD nu renunţă la lupta politică

toma ion ppddÎn Valea Jiului, PPDD nu renunţă la lupta politică ! Aceasta este concluzia la care au ajuns liderii din judeţul Hunedoara ai formaţiunii politice înfiinţate de Dan Diaconescu. Aceştia s-au întrunit, la finalul săptămânii trecute, la Petrila, după şedinţe de lucru a Biroului Executiv Judeţean care a avut loc, la finele săptămânii, la Petrila.

În cadrul acestei întâlniri, cei care au rămas fideli acestei formaţiuni politice au discutat despre situaţia în care se găseşte partidul care a luat la ultimele alegeri, un milion de voturi şi a dat ţării 68 de parlamentari. După pedeapsa cu închisoarea primită de Dan Diaconescu, mare parte dintre aleţii PPDD au dezertat, însă potrivit liderului organizaţiei judeţene a PPDD Hunedoara, Ion Toma, partidul există în continuare şi trebuie să se mobilizeze în perspectiva viitoarelor alegeri.

„Nu există nici un motiv să creadă cineva că partidul se poate dizolva sau că se poate distruge. Partidul este aici, există ! Datoria noastră este acum să spunem tuturor că existăm”, le-a cerut preşedintele PPDD Hunedoara, Ion Toma colegilor săi de partid.