Prefectul de Hunedoara dotează cu mobilier ambulatoriul din Petrila

   Mobilier de la firma Prefectului de Hunedoara pentru Ambulatoriul din Petrila. Veritas Com SRL Lupeni este cea care şi-a adjudecat licitaţia.

ambulatoriu_petrila1

Licitaţia a fost organizată de Primăria Oraşului Petrila, iar Veritas Com SRL Lupeni a fost declarată câştigătoare pe criteriul preţului cel mai mic solicitat de ofertanţi. Un contract deloc de neglijat, în valoare de 132.000 de lei, fără TVA, potrivit celor încrise chiar de Vasilescu în declaraţia de interese actualizată imediat după adjudecarea licitaţiei de către societatea la care prefectul deţine 34 de părţi sociale. Oricum, primăria ar putea spune că a făcut chiar şi unele economii în urma organizării licitaţiei de furnizare a mobilierului pentru proiectul “Modernizarea cabinetelor de specialitate ambulatorii din cadrul Centrului de Sănătate Multifuncţional Petrila”, dat fiind faptul că valoarea estimativă a fost calculată la 168.981 lei.
În acest an, Veritas Com SRL Lupeni, la care asociat este şi soţia prefectului de Hunedoara, a mai câştigat un contract derulat pe bani publici, la Primăria comunei Cozmeni, din judeţul Harghita, în valoare de 167.900 de lei, la care se adaugă TVA.
Lucrările de reabilitare a Ambulatoriului din Petrila au demarat anul trecut, după ce administraţia publică locală a obţinut un contract de finanţare din bani europeni pentru proiectul în valoare de aproximativ 9.760.000 de lei. Programul de modernizare și dotare a ambulatoriului din Petrila s-a realizat prin programul operațional 2007-2013, axa prioritară 3 – îmbunătățirea infrastructurii sociale.
ambulatoriu_petrila