Vrei sa fii fericit in cuplu? Ce trebuie sa faci

    Pastrarea fericirii in cuplu este un lucru foarte important in aceste zile in care sotii sunt foarte ocupati cu slujbele. In aceste conditii trebuie sa se urmeze exemplul cuplurilor fericite.
s560x316_cuplu2
Cei doi merg la culcare in acelasi timp.Aminteste-ti ca la inceputul relatiei abia asteptai sa intri in pat si sa te cuibaresti in bratele partenerului sau ale partenerei. Nu trebuie sa uiti asta, noteaza Huffington Post. Sa va bagati in acelasi timp in pat este o necesitate.

Ce probleme poate crea diferenta de varsta intr-un cuplu?
Au interese comune. Este foarte important sa petreceti timp de calitate impreuna. In mod clar femeile nu vor fi innebunite dupa fotbal, iar ei nu vor dori sa isi petreaca seara uitandu-se la telenovele, dar asta nu inseamna ca nu puteti viziona impreuna la un film interesant.

Atingerile sunt importante. Gesturile mici, cum ar fi tinutul de mana, ajuta cuplul sa aiba o viata fericita. Cand va tineti de mana in mod subconstient iti spui ca iti pasa de celelalalt si el simte asta.

Un om fericit subliniaza lucrurile bune pe care le face partenereul. Mai mult, atunci cand ceva il deranjeaza pe unul dintre parteneri trebuie sa discute cu celalalt pentru a nu lasa loc de discutii. Critica nu este o cale spre inima cuiva.

4 motive de cearta intr-un cuplu
Inainte de a pleca la munca saruta-ti partenerul de viata si ureaza-i o zi buna. Cand te intorci acasa, dupa o zi lunga, fa-o din nou. Aceste gesturi va vor apropia foarte mult. Oamenii au tendinta de a uita ca lucrurile mici fac diferenta. Cand incepi ziua cu un gest de iubire aceasta o sa fie una buna cu siguranta.

Incearca sa pastrezi romantismul si pasiunea in viata ta chiar daca luna de miere s-a terminat de multa vreme si copiii va ocupa foarte mult timp.

O data la ceva timp pastrati cateva clipe doar pentru voi. Asta inseamna ca ar fi bine sa programati sa iesi in oras doar voi doi sau pur si simplu sa stati acasa impreuna.

Cuplurile fericite se bucura cu adevarat de compania celuluilalt, lucru care ajuta mult relatia. Cand ai o zi proasta pur si simplu vorbeste cu partenerul de viata, nu te inchide in tine, pentru ca el nu va sti ca ai nevoie de ajutor.

Uita de rutina. Viata unui cuplu fericit trebuie sa fie imprevizibila. Spontaneitatea este un punct forte al partenerilor fericiti.

Cand sunteti impreuna uitati de telefoane. Oamenii de stiinta au descoperit ca smartphone-urile ii indeparteaza pe parteneri, acestia ajungand sa stea unul langa altul in pat, dar fiecare cu telefonul in mana.

[slideshow_deploy id=’20328′]

Sursa:bzi.ro