Când se vor astupa gropile de pe drumul principal din Lupeni ?

cristi rosu1Când se vor astupa gropile de pe drumul principal din Lupeni ? Întrebarea este pe buzele participanţilor la trafic care tranzitează municipiul Lupeni deja de câteva săptămâni bune.
După ce zonele de la intrarea şi ieşirea din Lupeni de pe DN 66A, dar şi buleveradul principal din Lupeni s-au transformat în adevărate piste de slalom care obligă participanţii la trafic la adevărate acrobaţii rutiere, autorităţile locale din municipiul Lupeni au promis, la interpelarea adresată de consilierul local PNL Cristian Roşu la începutul acestei luni, că vor purcede la reparaţiile necesare ale şoselei în data de 10 aprilie.

cristi rosu2Numai că asfaltările nu au înmceput la Lupeni nici până astăzi. Motiv care l-a determinat pe Cristian Roşu să adopte o metodă inedită de a atrage atenţia asupra acestei promisiuni făcute, sub cuvânt de onoare, de viceprimarul Cornel Lungan. Consilierul liberal a prezentat, în plenul şedinţei de Consiliu local de astăzi un afiş în care atrage atenţia autorităţilor locale asupra promisiunii neonorate. „Astazi , in sedinta Consiliului Local , am solicitat , din nou , asfaltarea drumurilor din orasul Lupeni. Si pentru ca la ultima sedinta am fost pacalit cu data de 10 aprlie , am protestat ,aducand aminte aceste promisiuni ! Noul termen pe care domnul viceprimar l-a avansat este 4 mai 2015. Doamne ajuta !”, a declarat Cristian Roşu.

Municipiul Lupeni este singura localitate din Valea Jiului în care, în această primăvară, nu au fost efectuate lucrări de reparaţii la carosabilul afectat de capriciile iernii.