Defileul Jiului nu va fi reabilitat până la sfârşitul anului

    CNADNR va reabilita doar două tronsoane de drum în judeţul Gorj Prefectul de Gorj, Alin Văcaru, a anunţat, în schimb, că Drumul Naţional 66 are slabe şanse de a fi terminat în acest an Compania Naţională de Drumuri mai are probleme şi în finalizarea şoselei de centură a municipiului Târgu-Jiu.
244112maxim
Ultimatum pentru constructorii de pe DN 66

Din păcate, prefectul de Gorj a făcut public faptul că sunt şanse reduse ca Drumul Naţional 66 pe tronsonul din Defileul Jiului să fie reabilitat în acest an. „DN 66 are şanse mici să fie terminat până la finalul anului. Şeful CNADNR, Narcis Neaga, le-a transmis un ultimatum constructorilor de pe DN 66 Rovinari – Bumbeşti Jiu – Petroşani, lucrările pe acest drum neaflân­du-se în grafic. Dacă până pe 10 mai constructorul spaniol şi firmele locale subcontractate nu se vor apuca serios de lucru, CNADNR ameninţă cu rezilierea contractului.
După cum se mişcă lucrurile pe DN 66, cred că drumul nu va fi gata până la finalul anului, aşa cum se spera. Reabilitarea drumului Rovinari – Bumbeşti Jiu – Petroşani este mult în urmă. Firmele locale s-au plâns şi de neînţelegeri de ordin financiar cu titularul de contract“, a mai spus Alin Văcaru.
curierulnational.ro