Veteranii de război omagiaţi la Petroşani

v8A devenit deja o frumoasă tradiţie în programul autorităţilor locale din municipiul Petroşani întâlnirea primarului Tiberiu Iacob Ridzi cu veteranii de război şi cu văduvele de război care trăiesc în această localitate.

v4v1Anul acesta, la întâlnirea organizată chiar la cabinetul primarului municipiului Petroşani au venit mai mult reprezentanţi din familiile tot mai puţinilor veterani de război care au rezistat şi luptei cu timpul. „Chiar şi aşa, respectul nostru pentru aceşti oameni care au scris istoria României şi a Europei pe frontul celei mai cumplite conflagraţii mondiale, rămâne unul statornic. Curajul, devotamentul, bărbăţia şi dragostea de ţară pe care veteranii de război le-au demonstrat în lupte şi în viaţa lor de zi cu zi, fac ca ei să fie oameni demni de aprecierea noastră, adevăraţi cetăţeni de onoare ai comunităţii noastre. De fiecare dată când i-am întâlnit pe veteranii noştri m-am simţit onorat şi le-am strând mâna cu admiraţie „, a declarat primarul Tiberiu Iacob Ridzi.

v6Şi în acest an, autorităţile locale de la Petroşani au acordat veteranilor de război diplome de excelenţă şi stimulente financiare.