SUBPREFECTUL JUDEŢULUI HUNEDOARA A DEMISIONAT

     După aproximativ un an în care şi-a exercitat mandatul în conducerea Prefecturii, Gabriel Samoilescu a demisionat din funcţia de subprefect al judeţului Hunedoara. Actul care atestă demisia acestuia a fost înaintată reprezentanţilor prefecturii începând cu data de 1 mai.

samoilescuDomnul Ioan Gabriel Samoilescu a depus demisia din funcţia de subprefect al judeţului Hunedoara, invocând motive personale legate de activitatea domniei sale alegând să rămână medic renunţând la activitatea în cadrul administraţiei centrale ca reprezentant al Guvernului în teritoriu. Până la data la care va fi adoptată o Hotărâre de Guvern privind eliberarea din funcţie, Ioan Gabriel Samoilescu exercită în continuare atribuţiile şi competenţele legale, conferite subprefectului.”, Dan Terteci, purtător de cuvânt Instituţia Prefectului Judeţului Hunedoara
Ioan Gabriel Samoilescu a fost instalat în funcţia de subprefect al judeţului Hunedoara în luna mai a anului 2014. Nu în ultimul rând, el a mai fost prefect al judeţului Hunedoara în perioada aprilie-octombrie 2009.

Ioan Gabriel Samoilescu este de profesie medic şi a făcut parte din organizaţia judeţeană a PSD Hunedoara, până la numirea sa în funcţia de demnitate publică.