PESTE 300 DE PARTICIPANŢI LA CROSUL TINERETULUI

     Oameni de toate vârstele de la cei mai tineri şi până la cei trecuţi de prima tinereţe au venit astăzi în faţa statuii lui Decebal pentru a participa la una dintre cele mai iubite competiţii sportive. Crosul Tineretului, căci despre el este vorba a adunat la start peste 300 de participanţi.Cei care au răspuns afirmativ invitaţiei de a participa la cros şi-au dat toată silinţa pentru a ieşi învingători. Startul competiţiei organizate de reprezentanţii Direcţiei Judeţene de Tineret şi Sport în colaborare cu Ministerul Tineretului şi Sportului s-a dat la ora 11:00

 CROS

„În Piata Victoriei,  dar şi in toată ţara, în toate muncipiile resedinţă de judet este un cros dedicat zilei tineretului în aceasta perioada. Mă bucur că sunt  peste 300 de elevi din municipiu şi din orasele din zonă care au venit să facă sport şi să alerge, să facă sport pentru masă şi să fie sănătoşi.”Lörincz SZÉLL, director Direcția Județeană  de Sport și Tineret Hunedoara.

 

Sunt cât de cât pregătită, de la Petroşani am venit, am mai fost şi acum câteva zile la celălalt cros şi am venit şi astăzi”

„ A fost mai uşor de cât m-am aşteptat, a fost frumos, e prima oară când vin şi îmi doresc să mai particip şi la altele”

A fost uşor, mi-a plăcut şi m-am clasat printre primii trei”.

 

Evenimentul a fost organizat simultan şi în alte localităţi din ţară. Pe parcursul competiţiei, traficul din centrul Devei a fost restricţionat.