Locuitorii de pe strada Coroeşti din Vulcan au o nouă reţea de alimentare cu apă potabilă

     Pe strada Coroeşti din Vulcan, reţeaua de alimentare cu apă funcţiona în parametrii necorespunzători de debit şi presiune, fapt care a creat multe neplăceri locuitorilor din zonă.

Doi dintre aceştia, Cocotă Ion şi Gălăţan Florin, şi-au luat inima-n dinţi şi au decis să meargă în audienţă la directorul general al Apa Serv Valea Jiului, pentru a-i solicita sprijin în remedierea situaţei. Mai ales că auziseră că multe probleme de acest fel au fost rezolvate de Costel Avram în toate oraşele Văii Jiului.

Valea ungurului 1

 

În urma sesizării făcute în audienţă de cei doi locatari, directorul general al Apa Serv Valea Jiului, Costel Avram a dispus efectuarea unei analize tehnice şi a dispus includerea acestui proiect în programul de investiţii proprii al Apa Serv Valea Jiului pentru anul 2015.  În decursului ultimelor zile, investiţia a fost finalizată, un număr de 7 gospodării fiind racordate la o nouă reţea de alimentare cu apă potabilă, în lungime de  aproximativ 150 de metri. “Am fost la faţa locului pentru a vedea cum au fost executate lucrările şi pentru a vedea ce spun oamenii despre această investiţie şi am fost încântat să aflu că gradul de satisfacţie al cetăţenilor din zonă este acum unul corespunzător, atât faţă de lucrările executate, cât şi faţă de serviciul de alimentare cu apă potabilă”, a declarat Costel Avram.

Valea ungurului 2

 

Mulţumirea este şi mai mare pentru cei câţiva zeci de locuitori care beneficiază acum de serviciile de alimentare cu apă potabilă care le permit utilizarea apei la debite şi presiuni corespunzătoare. “În sfârşit, acum am şi eu presiune la robinet astfel încât să pot face o baie acasă la mine şi pentru acest lucru vreau să-i mulţumesc domnului Costel Avram, care a răspuns prompt sesizării noastre”, a declarat Ion Cocotă, unul dintre locatarii din zona în care au fost efectuate investiţiile Apa Serv Valea Jiului.

 

 



« (Știre anterioară)