O elevă din Petroşani a fost selectată pentru Tabăra naţională de Film 2015

oltina lungu“Avem deosebita plăcere să vă comunicăm că sunteţi ADMIS în echipa „TABARA DE FILM” – Editia 2015!” Acesta este e-mailul primit de prof. Mihaela Cioc de la Clubul Copiilor şi Elevilor din Petroşani şi adresat tinerei sale eleve Oltina Lungu.

Oltina Lungu este nu doar fiica secretarului de stat de la Ministerul Muncii, Gabriel Lungu, ci şi o fată talentată şi ambiţioasă care şi-a pus în plan să devină, încă de mică, o actriţă de succes. Încurajată şi îndrumată în acest demers de actriţa Amelia Toaxen şi de directorul teatrului din Petroşani, Nicoleta Bolcă, Oltina s-a încumetat să participe la preselecţiile care au avut loc anul acesta pentru proiectul ”Tabara de Film”. Ajunsă la a cincea ediţie, Tabăra de Film din acest an va avea loc la Vama Veche în perioada 22 august-5 septembrie, perioadă în care câţiva copii selectaţi în proiect vor participa, alături de 30 de profesionişti în domeniul cinematografiei la realizarea unui film artistic.

De-a lungul timpului, filmele realizate în cadrul acestui proiect, au avut parte de suportul artistic al unor personalităţi remarcabile ale scenei româneşti precum Maia Morgenstern (în 2013)Marius Bodochi (în 2014), Ioana Abur (în 2012), Tudorel Filimon (Nea Popa din serialul „La bloc”, în 2013 şi 2014), Emil Mitrache (Americanu’ din serialul „La bloc”, în 2014), Willmark (în 2011 şi 2013), Aliona Moon (reprezentanta Republicii Moldova în 2013 la Eurovizion, în 2013) şi multi altii.

Succes, Oltina Lungu !