Educaţie privind colectarea selectivă a deşeurilor la Vulcan

pregoterm1Acțiunea organizată anul acesta de firma Pregoterm în colaborare cu Primăria Municipiului Vulcan, pentru educarea elevilor în spiritul unei atitudini civice corecte în relația cu mediul înconjurător, cu nevoia de a avea un oraș curat și frumos, s-a încheiat cu succes.

La această acțiune au participat elevii circfa 300 de elevi de clasa a III-a de la toate şcolile din Vulcan și Aninoasa.
Aceştia au realizat machete confecţionate exclusiv din materiale reciclabile. În urma jurizării lucrărilor prezentate, locul I a fost obținut de echipa Şcolii Nr.6 in Vulcan.
pregoterm2

Conducerea Pregoterm prin directorul Marius Danci și cea a Primăriei prin viceprimarul Cristian Merișanu au organizat ieri o întâlnire cu toți elevii participanții la acest proiect. În cadrul ultimei etape a acestui proiect, elevii au avut ocazia de a vedea „pe viu” care este procedeul de selectare a deşeurilor, în cadrul unei vizite la staţia de sortare a deşeurilor de la Vulcan.

pregoterm3
Proiectul privind Colectarea selectivă a deşeurilor este implementat de S.C. Pregoterm Vulcan şi Primăriile din Vulcan şi Aninoasa, în parteneriat cui Eco Rom Ambalaje.