HUNEDOARA: FEMEIE DE 53 DE ANI ”TEPUITA” DE UN FALS CUMPARATOR

În data de 31.05.2015, în jurul orei 09.30, o femeie în vârstă de 53 de ani, din municipiul Hunedoara, a sesizat Poliţia Municipiului Hunedoara cu privire la faptul că în data de 30.05.2015, în jurul orei 17.00, a fost contactată telefonic de un bărbat, care i-a spus că doreşte să cumpere apartamentul pe care îl are în vânzare.

images (7)  Femeia l-a invitat pe acesta la domiciliu său,  iar după  ce au discutat despre preţul locuinţei, bărbatul i-a solicitat reclamantei telefonul mobil, pentru a-şi suna soţia, sub pretextul că trebuie să vină să vadă şi ea locuinţa. După încheierea convorbirii telefonice, bărbatul i-a mai solicitat părţii vătămate bani pentru a-şi cumpăra un pachet de ţigări, spunându-i că îi va restitui, când va ajunge soţia lui.

După ce a primit suma de 50 lei, bărbatul a luat şi telefonul mobil, fără ca persoana vătămată să observe, a plecat  şi nu s-a mai întors.

Poliţiştii efectuează cercetări pentru identificarea autorului şi recuperarea prejudiciului în valoare de 550 de lei, în cauză fiind întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de furt.

[slideshow_deploy id=’13837′]