PREMIANŢII FĂRĂ PREMII: UN OM MINUNAT- IONEL COSTINAS

       Următorul protagonist al campaniei noastre este un om care a stat departe de spațiul mediatic, un om care s-a implicat în viața de zi cu zi așa cum a putut mai bine, pentru că a înțeles care este esența vieții, și anume că este mai important ceea ce oferi celor din jurul tău. Pentru următoarea ediție am ales să vă prezentăm un pasionat de muncă, de download (9)prelucrarea lemnului, de activități gospodărești de care beneficiem și noi ceilalți. Este voba despre Ionel Costinaș, paznic la Parcul Dendrologic din Simeria, care a mobilat prin eforturile sale această locație cu mobilier de grădină, îmbunătățind aspectul parcului, oferind un ambient plăcut vizitatorilor.

 Imediat după intrarea pe poarta parcului dendrologic din Simeria se simte mâna de gospodar. Ionel Costinaș a avut idea de a amenaja o alee formată din butuci de lemn, care dă o notă aparte locului de aici. Trebuie să subliniem faptul că acest om este angajat ca paznic, așa cum spus și mai sus. Îi era suficient să stea și să supravegheze zona pe care o avea în responsabilitate. Față de fișa postului, domnul Ionel Costinaș a ales să pună umărul la administrarea locului său de muncă. A realizat mese, scaune, băncuțe și suporturi de flori. Pe aleile de la intrare pot fi zărite ghivece de flori realizate în mod ingenios din buturugi de copaci. Practic, vizitatorii parcului se pot odihni, admira și relaxa în condiții mult mai bune prin efotul voluntar al acestui om minunat. Ba, mai mult, cei care doresc să stea și să citească o carte într-un ambient foarte plăcut trebuie să știe că există aici un balansoar foarte frumos, realizat de același om, care le stă la dispoziție.

download (10)Credem că astfel de oameni merită să fie încurajați, dar, mai mult decât atât, merită să le prețuim eforturile depuse în beneficiul nostru al tuturor.

 

Vă propunem să ne întâlnim cu acest om să-i spunem că e minunat modul în care a pus umărul la punerea în valoare a unui simbol județului Hunedoara, că suntem mândri de el și că-l susținem, fie chiar și moral, în ceea ce face. Sâmbătă, 06 iunie 2015, ora 11.00, domnul Ionel Costinaș vine să-l cunoaștem. Aveți ocazia să-l priviți în ochi, să-i spuneți o vorbă caldă și să fiți parte dintre cei care îi vor mulțumi oficial printr-o diplomă și un buchet de flori venind în fața statuii lui Decebal din centrul Devei.

COMUNICAT DE PRESĂ

PREMIANȚII FĂRĂ PREMII – ediția a 68-a

[slideshow_deploy id=’13837′]