O zi a copilului ceva mai specială la Parco Cavalli

cavalli3       Zeci de copii din Valea Jiului, din cadrul Asociaţiei Persoanelor cu Dizabilităţi „Sf. ASndrei” din municipiul Lupeni şi ai Asociaţiei Down Valea Jiului, dar şi copii instituţionalizaţi la secţia din Vulcan a DGASP şi o parte din copiii de la casa Pollicino au fost invitaţii de onoare ai carnavalului organizat de Ziua Copilului la Parco Cavalli, în Vulcan.

cavalli1Graţie sprijinului acordat organizatorului acestui eveniment, dl. Florin Vrabie (preşedintele Asociaţiei Parco Cavalli din Vulcan), sprijin venit din partea firmei „Duo Ecart” şi din partea omului de afaceri vulcănean Nicu Chirculescu, copiii au avut parte şi de cadorui simbolice, care le-au făcut mult mai plăcută sărbătoarea copilăriei. În plus, 8 actori ai teatrului din Petroşani şi doi voluntari de la Geopracul Dinozaurilor de la Haţeg s-au alăturat generosului proiect, creând o atmosferă de basm de care copiii s-au bucurat la maxim.

„Cred că pentru aceşti copii speciali, a fost o Zi a Copilului la fel de specială. Am împărţit baloane, am organizat concursuri de călărie, concursuri sportive, educative şi toţi participanţii au avut parte de premii”, a concluzionat organizatorul acţiunii, Florin Vrabie.

 

[slideshow_deploy id=’13842′]