Viceprimarul Corneliu Braia este noul lider al PSD Uricani

psduricaniConferinţa organizaţiei locale a PSD Uricani l-a validat astăzi în funcţia de preşedinte pe viceprimarul oraşului Uricani, Corneliu Braia.

psduricani1Braia a fost propus pentru funcţia de lider al PSD Uricani chiar de către primarul Dănuţ Buhăescu, fostul preşedinte al organizaţiei policie a social-democraţilor din oraşul Uricani. Buhăescu a renunţat la funcţia de preşedinte al PSD Uricani încă de la începutul acestui an, consimţind că „datoria unui primar este să se ocupe mai mult de treburile oraşului şi mai puţin de politică”.

psduricani2Decizia luată astăzi în unanimitate de către delegaţii PSD Uricani marchează, în oppinia noului preşedinte, consolidarea echipei politice social-democrate din Uricani. „Este o mare onoare pentru mine votul în unanimitate pe care l-am primit de la colegi astăzi. În acelaşi timp, ştiu că el mă obligă odată în plus în atingerea obiectivului pe care, împreună cu domnul primar Buhăescu şi cu întreaga echipă, l-am hotărât astăzi. Ţelul nostru este nu doar câştigarea alegerilor din 2016 ci, în primul rând, creşterea gradului de confort al cetăţenilor şi modernizarea oraşului Uricani”, ne-a declarat Corneliu Braia, preşedintele PSD Uricani.