Inter Petrila – Minerul Uricani 4-0

 

Rezultat bun obţinut de elevii lui Aurel Moldovan, astăzi , în faţa Minerului Uricani. Interul a obţinut astfel o nouă victorie, învingând echipa din vestul Văii Jiului cu scorul de 4-0. A fost un meci spectaculos cu multe faze de poartă, scorul putea fi considerabil mai mare în favoarea gazdelor, însă portarul Uricaniului a făcut ca scorul să se oprească la 4-0. Diferenţa din clasament s-a văzut şi pe terenul de joc, Interul fiind net superioară, la toate capitolele.

11407030_10204498754246010_2045656024220239051_n
Recitalul golurilor a fost început de Ionuţ Torkos, acesta a marcat un gol frumos de la aproximativ 25 de metri, cu un şut imparabil pentru portarul oaspeţilor. Apoi i-au urmat îndeaproape Bocu, Cozac şi Dolha.

Cu victoria de atăzi Interul termină pe locul 4 în clasament şi este cea mai bună clasare a echipei din ultimii 8 ani

“Avem un lot competitiv, o echipă tânără şi unită, iar dacă ne mai întărim cu doi, trei jucători, putem chiar să luam în calcul promovarea, din sezonul viitor a declarat Adi Câmpean, căpitanul Interului.

Cu o echipă aflată în revenire de formă, Interul, se află la capătul unui sezon în care a tot urcat în clasament. La finalul turului, echipa petrileană se afla pe poziţia a 6-a, iar acum la finalul sezonului a reuşit un binemeritat loc 4 .

“A fost un sezon bun pentru noi, am reuşit o performanţă notabilă pentru echipă, iar acum la finele campionatului aş vrea să adresez un cuvânt de multumire suporterilor care au fost alături noi, cât şi administraţiei oraşului Petrila, pentru modul în care ne-a susţinut a mai declarat pentru Avantul Liber.ro, Adi Câmpean.

Ceea ce ne-a arătat Inter Petrila pe teren în acest sezon este doar un semn că în Petrila, flacăra fotbalului se reaprinde, iar în inimile suporterilor renaşte plăcerea de a urmări un meci de fotbal.

[slideshow_deploy id=’13836′]