Fotbal. Adrian Dolha, golgheterul Văii Jiului

Finalul competitţiei Ligii a IV-a hunedorene mai vine cu o premieră, iar în atenţia cititorilor il aducem de această dată pe Adrian Dolha, principalul marcator al echipei Inter Petrila.

DOLHAPerseverenţa de care dat dovadă la fiecare meci i-au adus tânărului fotbalist din Petrila titlul de golgheter al echpei, reuşind în acest sezon un număr de 20 goluri, cu 11 goluri marcate doar în returul competiţiei.

Podiumul echipei de pe Jiul de Est este completat de Alin Bocu, cu 14 reuşite şi Adrian Duma, cu 7 goluri, însă meritul este al întregii echipe. Împreună au pus umărul la treabă pentru ca echipa să obţină cea mai bună clasare a ultimilor ani.

De asemenea, în topul golgheterilor Ligii a IV-a hunedorene, Dolha ocupă locul 4 şi este fotbalistul cu cea mai bună clasare din Valea Jiului. În acest top, primele locuri sunt deeţinute de Adrian Pribac de la CNS Cetate Deva cu 45 de goluri marcate, Constantin Alexandru, fotbalistul celor de la Aurul Certej, cu 23 de reuşite şi Pepenar Adrian de la Şoimul Băiţa, cu 21 de goluri înscrise în acest sezon.

Sursa foto : facebook Adrian Dolha

[slideshow_deploy id=’13835′]

 



« (Știre anterioară)