Alertă! Trei copilaşi au murit într-un incendiu la Uricani

         Tragedie de proporţii, azi-noapte, în localitatea Uricani, unde trei copilaşi minori şi-au pierdut viaţa în urma unui incendiu devastator. Mama celor trei micuţi ar fi comis un act care poate fi încadrat cel puţin la neglijenţă criminală.
images (7)Incendiul a avut loc într-un bloc cu patru etaje, într-un apartament de la ultimul etaj, iar când a fost dată alarma focul cuprinsese întregul acoperiş. Forţe impresionante ale pompierilor din Petroşani au fost mobilizate pentru salvarea celor trei micuţi, însă efortul militarilor a fost în zadar.

Primele informaţii arată că micuţii au fost lăsaţi singuri în locuinţă de către mama lor şi pentru că aveau electricitate, femeia le-a aprins o lumânare şi a plecat de acasă. La întoarcere şi-a văzut locuinţa cuprinsă de flăcări şi a încercat să stingă incendiul, dar nu a reuşit şi a fugit în loc să ceară ajutor. Doi dintre cei trei micuţi au fost descoperiţi carbonizaţi, iar militarii au reuşit să-l găsească şi pe a-l treilea care mai avea semne de viaţă. Din păcate şi acesta din urmă a murit în drum spre spital. Vom reveni.

[slideshow_deploy id=’1053′]

 



(Următoarea știre) »